COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Topstreg1168x14px

Vi indsamler informationer om alle besøg på Popquiz.dk. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse.

Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på Popquiz.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via Popquiz.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Popquiz.dk registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af Popquiz.dk og gøre det til en bedre oplevelse for dig.

 

HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

 

HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer har du mulighed for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage og slette de cookies, der ligger på din harddisk.

En ændring af cookie indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores og andre websider.

Læs her hvordan du sletter cookies på forskellige browsere:

INTERNET EXPLORER

Sådan slettes cookies på Internet Explorer:

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

GOOGLE CHROME

Sådan slettes cookies på Google Chrome:

For at slette cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browserdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browserdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok.

SAFARI

Sådan slettes cookies på Safari:

For at slette cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

FIREFOX

Sådan slettes cookies på Firefox:

For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

TREDJEPART COOKIES

Popquiz.dk bruger tredjeparts services på vores sider, som til tider også bruger cookies. Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Popquiz.dk, her bruger vi cookien til f.eks. at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics.

Du kan fravælge Google Analytics her

 

PERSONOPLYSNINGER

Personfølsomme oplysninger bliver ikke givet videre til kommerciel tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges også til at få større kendskab til brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

KONTAKT OM PERSONOPLYSNINGER

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, kan du sende os en mail via kontakt-siden.

 

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på en computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, bliver afsluttet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HVEM HUSKER 80’er HITS?