Salgsbetingelser for ordre på Popquiz.dk

Popquiz.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de produkter, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. Et produkt kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser

Alle priser er oplyst i danske kroner og er inklusiv moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Betaling

Alle quizpakker betales med kreditkort via PayPal. Alle transaktioner er krypterede.

Levering

Quizpakken leveres via e-mail. Du modtager først en ordrebekræftelse og derefter en e-mail med et link til download af den købte musikquiz.

Alle musikquizzer er i PDF-format (Portable Document Format). Det betyder, at du skal have installeret Adobe Reader på din computer for at kunne læse og printe quizzerne.

Programmet er gratis og kan hentes her: http://get.adobe.com/dk/reader/

Leveringstid

Leveringstiden for digitale produkter er normalt mindre end 30 minutter afhængig af, hvor hurtigt e-mailen med download linket kommer frem til din mail boks.

Download

Hver musikquiz kan downloades et ubegrænset antal gange i 60 dage.

Fortrydelsesret

Quizpakkerne på Popquiz.dk er digitale produkter.

Bemærk at der ved køb af digitale produkter ikke ydes retur- eller  fortrydelsesret. Køb af digitale produkter refunderes og ombyttes ikke.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret.

Såfremt du modtager et forkert produkt i forhold til din bestilling, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamationer kan meddeles via sidens kontaktformular.

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe et forkert produkt med et nyt, fremfor at betale købesummen tilbage.

Ophavsret

Materialet på Popquiz.dk er beskyttet af dansk lov om ophavsret og indholdet må kun kopieres til privat brug. Materialet må ikke offentliggøres, og må ikke benyttes til nogen form for kommerciel brug uden skriftlig tilladelse.

Popquiz.dk er indehaver af alle rettigheder til hjemmesiden, dvs. at alle data, manuskripter, playlister, logoer mv. er beskyttet af gældende lovgivning, herunder Ophavsretsloven.

Det vil sige, at du har ret til selv at bruge musikquizzen og det medfølgende materiale – men materialet må ikke publiceres eller videresælges.

Forbehold

Der tages forbehold for fejl og ændringer.